Karrieremuligheder

Din udvikling er en forudsætning for, at vi i Flügger når vores forretningsmål, og derfor prioriterer vi karriereudvikling på alle niveauer i virksomheden

En stor del af ansvaret for din udvikling ligger dog hos dig. Vi forventer, at du opsøger og byder ind på opgaver, hvor barren sættes højt, og hvor du måske skal strække dig for at levere et godt resultat. Vi regner også med, at du handler på de muligheder, du ser. Til gengæld kan du forvente, at dine kolleger aktivt giver feedback og coacher dig, så du udvikler dig fra opgave til opgave.

Vi har organiseret vores interne uddannelse i Flügger under paraplyen Flügger Academy, hvor vi arbejder målrettet med at styrke og uddanne de forskellige ledelseslag i virksomheden. Vores målsætning et at skabe en dynamisk og lærende organisation, bl.a. ved at uddanne dygtige ledere, der er i stand til at skabe motivation og engagement og sikre, at medarbejdernes potentiale bliver udnyttet fuldt ud. Til at støtte op om det har vi bl.a. udviklet et Talent Management program, der skal være med til at sikre, at du, hvad enten du er leder eller øvrig medarbejder, altid har de forudsætninger der skal til for at skabe de bedste resultater.

Vi ved, at ikke to personers udviklingsbehov er de samme. I Flügger lægger vi derfor vægt på, at hver medarbejder udarbejder en udviklingsplan sammen med sin leder, og at den fungerer som et proaktivt styreredskab og ikke et skuffedokument, der tages frem én gang årligt til medarbejdersamtalen.

Relevante links

1

At arbejde i Flügger


Klik her
2

Karriereportal


Klik her