'Make the world colorful'

I sommeren 2020 lancerede Flügger strategien ’Going Green’. Strategien har sat en stærk grøn retning, og Flügger lancerer i forlængelse heraf en langsigtet vision og mission, der på kort, aktiv og farverig vis favner essensen af Flügger: Make the world colorful. Visionen bakkes op af missionen ’Colors that matter’ og ’Sustainable value’.


Vision

Make the world colorful

Udgangspunktet for alt i Flügger er farver.

Det ligger i Flüggers DNA, at virksomheden er grundlagt i Norden med nordiske standarder i forhold til både kvalitet, kunder og inklusion. Flügger har dog hele verden som marked.

I Flügger er både produkterne og virksomhedskulturen farverig. Produkterne er af overlegen kvalitet og målsætningerne grønne.

Mission

Colors that matter

Flüggers farver gør en forskel for både miljø og samfund. I Flügger beskytter vi det bestående ved at forlænge levetiden for det folk elsker og er samtidig innovative, når nye ideer skal føres ud i livet. Flüggers farver gør en forskel i hverdagen – både for medarbejdere, kunder, miljøet og samfundet. I Flügger tænker vi grønt. Vi producerer grønt. Vi indgår farverige partnerskaber, og med farver skaber vi og hjælper kunden med at skabe selv.

Sustainable value

I Flügger har vi fokus på at skabe de bedste resultater for vores leverandører, kunder, medarbejdere og aktionærer. Vi ønsker at holde fokus på den vedholdende vækst og ikke den hurtige omsætning. Det er vores måde at skabe ’Sustainable value’. Det simple tager tid – vores vision og mission er kort og præcis men rig i sin betydning. Vores forretning skal gøre en forskel for både kunder, leverandører, medarbejdere og aktionærer – både nu og i fremtiden.